Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ

Аксесоари за конвектори

Управления за вентилаторни конвектори

Управленията за вентилаторни конвектори предоставят възможност за контрол и регулиране на различните функции на конвекторите. Те позволяват на потребителите да променят настройките на вентилаторите, температурата, скоростта на въздушния поток и други параметри. Управленията осигуряват удобство и гъвкавост при използването на вентилаторните конвектори, позволявайки на потребителите да създават подходяща климатична обстановка в помещенията.

Декоративни крачета

Декоративните крачета за конвектори предоставят възможност за стилно и естетично оформление на външния вид на конвекторите. Те се монтират в основата на конвекторите и придават им елегантен и завършен вид. Декоративните крачета могат да бъдат избрани в различни цветове и материали, което позволява на потребителите да ги адаптират към интериора на помещението.

Двупътни и трипътни винтили

Двупътните и трипътните винтили са аксесоари, които се използват за регулиране на въздушния поток и направление на изхвърлян ето на въздуха от вентилаторните конвектори. Те осигуряват възможност за насочване на въздушния поток в желаната посока, като се осигурява оптимално разпределение на топлината или охлаждането в помещението. Двупътните и трипътните винтили позволяват на потребителите да контролират климатичната обстановка в стаите и зоните, където са инсталирани конвекторите.

Няма намерени продукти.
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw