Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ

АКУМУЛАТОРНИ МАШИНИ

 

 

Машини на батерии

Предлагаме широка гама от акумулаторни машини, които предоставят удобство и свобода на движение без ограничения от кабели. Те са подходящи за различни видове работи и са идеални за професионални и домашни проекти.

Основни характеристики на нашите акумулаторни машини:

  • Литиево-йонни батерии: Нашите акумулаторни машини са оборудвани с висококачествени литиево-йонни батерии, които осигуряват дълъг живот на батерията и постоянна мощност. Те са бързи за зареждане и готови за работа в кратко време.
  • Разнообразие от инструменти: Предлагаме широка гама от акумулаторни инструменти, включително бормашини, винтоверти, ъглошлайфи, циркулярни триони и други. Това ви позволява да изберете подходящия инструмент за всяка работа.
  • Производителност и ефективност: Нашите акумулаторни машини предлагат висока производителност и ефективност, което ви позволява да извършвате работата бързо и лесно. Те са снабдени със силни мотори и прецизни контролни механизми.
  • Удобство и портативност: Акумулаторните машини са леки и лесни за пренасяне, което ви дава свобода на движение и възможност за работа на различни места. Те са удобни за работа в ограничени пространства и на височина.
  • Надеждност и издръжливост: Нашите акумулаторни машини са изградени с висококачествени материали и компоненти, което гарантира тяхната надеждност и издръжливост. Те са предназначени да издържат на интензивна употреба и да ви служат дълго време.
Филтри
Подреди по
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw