Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ

Акумулаторни тресчотки

 

Акумулаторни тресчотки

Акумулаторните тресчотки са инструменти, които се използват за затегване или отпускане на гайки и болтове. Те предлагат удобство и мобилност, тъй като не са ограничени от захранване с кабел. Със своя компактен и лек дизайн, акумулаторните тресчотки са идеални за различни задачи в домашни и професионални условия.

За да работите с акумулаторни тресчотки, следвайте следните стъпки:

  1. Заредете батерията: Преди да започнете работа, уверете се, че батерията на тресчотката е напълно заредена. Свържете я към зарядното устройство и следвайте инструкциите за зареждане.
  2. Изберете правилния размер на гайката или болта: Преди да използвате тресчотката, уверете се, че използвате правилния размер на гайката или болта, който трябва да затегнете или отпуснете.
  3. Поставете тресчотката върху гайката или болта: Поставете тресчотката върху гайката или болта и я насочете в правилната посока.
  4. Затегнете или отпуснете гайката или болта: Завъртете тресчотката в съответната посока, за да затегнете или отпуснете гайката или болта. Продължете завъртането, докато достигнете желаното ниво на затегнатост или отпускане.

В нашия онлайн магазин предлагаме разнообразие от акумулаторни тресчотки от водещи марки. Нашите продукти са качеств

Филтри
Подреди по
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw