Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ

Четки

Телени четки

Телените четки са предназначени за почистване и отстраняване на ръжда, боя и други замърсявания от метални повърхности. Те са изработени от висококачествена стомана със снопчета тел, които осигуряват ефективно почистване. В нашия магазин предлагаме различни видове телени четки, които са подходящи за различни видове метални работи и повърхности.

Конусни четки за бормашина

Конусните четки за бормашина са специално проектирани за почистване, полиране и шлифоване на труднодостъпни места и детайли. Те се използват в комбинация с бормашини и предлагат висока скорост на въртене и прецизност на работа. В нашия магазин предлагаме разнообразие от конусни четки за бормашина, които са подходящи за различни видове материали и задачи.

Стоманени четки

Стоманените четки са изключително здрави и издръжливи. Те се използват за почистване на метални повърхности, отстраняване на ръжда и боя, както и за подготовка на повърхността преди боядисване или други обработки. В нашия магазин предлагаме стоманени четки с различни размери и типове влакна, които са подходящи за различни видове метални работи.

Филтри
Подреди по
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw