Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ

Дискове за сухо рязане

Диамантени дискове за сухо рязане

Дисковете за сухо рязане са специализирани инструменти, които се използват за рязане на различни материали без използване на вода или други охлаждащи течности. Този метод на рязане се прилага, когато сухото условие е по-подходящо или удобно за задачата.

Дисковете за сухо рязане обикновено са с по-специална конструкция и дизайн, които позволяват на въздуха да извършва охлаждането на диска и материала по време на рязането. Това може да се осъществи чрез специални отвори за вентилация на диска или чрез по-бърза екстракция на топлината.

Този вид дискове се използват за разнообразни приложения, като рязане на камък, бетон, тухли, метали и други материали. Поради липсата на вода, тези дискове често се използват във външни условия или когато сушенето на материала след рязане е важно.

При работа с дискове за сухо рязане, е важно да се спазват препоръките на производителя относно оборотната скорост на инструмента и правилната техника на рязане. Също така, е препоръчително да се използват подходящи защитни средства, като защитни очила и ръкавици, за да се гарантира безопасността на оператора и успешното изпълнение на рязането.

Филтри
Подреди по
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw