Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ

Дисково за мокро рязане

Дисково за мокро рязане

Дисковете за мокро рязане са специализирани инструменти, използвани за рязане на различни видове материали под вода или с помощта на водно охлаждане. Този вид рязане се използва за намаляване на топлината, която се генерира по време на процеса на рязане, и за удължаване на живота на диска.

Дисковете за мокро рязане са обикновено с по-специална конструкция и дизайн, които позволяват на водата да се подава към рязането, докато диска създава рязане чрез материала. Това помага за охлаждане на диска и предотвратяване на нежелани деформации или повреди по време на рязането.

Този тип дискове се използват за различни приложения, включително рязане на камък, плочки, бетон, керамика и други твърди материали. Водната система на диска гарантира, че топлината се отвежда ефективно, като се осигурява по-голяма прецизност и по-малко трептене по време на работа.

При работа с дискове за мокро рязане е важно да се поддържа подходящо ниво на водата и да се спазват препоръките на производителя относно оборотната скорост на инструмента. Също така, трябва да се използват подходящи защитни средства, за да се гарантира безопасността на оператора и успешното изпълнение на рязането.

Филтри
Подреди по
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw