Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ

Често задавани въпроси (FAQ)

Връщане на стоки

Как да върна закупена машина или инструмент ? 

В нашия онлайн магазин предлагаме опция за връщане на стока, в случай че машината не е използвана и няма следи от употреба в срок от 15 дни, след като куриера е доставил пратката

За да спазите срока за връщане на стоката, трябва да ни изпратите имейл на instrumentimashini@gmail.com , в който трябва да съдържа причина. След което да изпратите попълнен формуляр, който може да свалите от тук

Нашата компания ви гарантира връщане на паричната стойност, която сте заплатили при получаване на пратката по банков път до 10 работни дни, след като получим и обстойно прегледаме състоянието, в което го получим и одобрим връщането на пратката. Сумата ще ви бъде изплатена по банков или по друг удобен за вас и за нас начин. 

Стоката трябва да бъде върната в не по-голям срок от 15 календарни дни в офис на еконт в град Пловдив офис Митница, булевард Кукленско шосе 

Всички разходи за транспорт се заплащат от ваша страна, а в случаите в които сумата надхвърля 50 лв. ние поемаме разликата. 
 
Ако машината е използвана в този срок ние ще направим оценка на амортизацията и сумата ще бъде приспадната от стандартната цена. 

Гаранция и сервиз на машини

Какво удостоверява гаранцията на машината

Когато поръчате стоки от нашия онлайн магазин вие получавате нова машина или инструмент, които имат гаранция, при получаване на стоката си вие ще откриете и гаранционна карта от производител, която трябва да бъде пазена. 

При заплащане на стоката в офис на еконт или на личния ви адрес вие трябва да получите касова бележка, която се прикрепя към гаранционната карта. 

В случай, че плащането е направено по банка фактурата удостоверява датата на плащане и момента, от който започва да тече гаранцията. 

Гаранцията отпада в следните случаи

  • При изгубена гаранционна карта
  • При изгубена касова бележка 
  • Опит за сервизиране на машината от неоторизирано лице или сервиз 
  • При неправилно използване на продукта 
  • При нарушаване на физическата цялост на стоката

Имайте предвид, че гаранцията не покрива части, които са с ограничен гаранционен период, за пример ви даваме батериите и консумативите. 

Стандартния търговски гаранционен срок за физически лица е 2 години, а за юридически 1 година, освен ако в описането на продукта не е споменато, че има опция за удължаване на гаранцията от производителя.

Доставка

Доставка на машини и инструменти

Доставката на продукти от нашия онлайн магазин се извършва на територията на цяла България, като ние работим само и единствено с куриерската фирма Еконт експрес, като опциите за получаване на пратката могат да бъдат до офис на куриера или доставка до вратата на клиента. За целта трябва да ни предоставите две имена, град , офис на еконт във вашето населено място или личен адрес, ако желаете куриера да ви достави пратката до вратата, трябва да посочите етаж и апартамент, в противен случай доставката ще бъде доставена до сградата на адреса. 

Срок на доставка

Стандартния срок на получаване на пратките са от 1 до 3 работни дни. Ако доставката подлежи на специализиран транспорт сроковете се договарят с клиента в зависимост от случая. 

Цена на доставката

Цената за стандартна доставка на продукти до офис на еконт в случай, че теглото на пратката е равно или по-малко от 1кг. около 6.50 лв. 

Цена за доставка до вашата врата в случай че теглото на пратката е по-малко или не надхвърля 1 кг. 7.50 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 199 ЛВ.

Опции при доставка на наши машини и инструменти

Когато ние изпратим пратката, вие ще получите смс уведомление, че пратката е пристигнала на посочения от вас офис на еконт или ако е до личен адрес, кога ще имат разнос във вашия район, като там ще намерите и информация за точен час. 
Можете да напишете допълнителен коментар, ако желаете да фиксирате часа на доставка. 

Наш служител ще се свърже с вас за да утичните детайлите за получаване на продукта. 

MASHINI-INSTRUMENTI.BG запазва правото си да промени наличността на артикулите си, в случай че не е отбелязано в сайта ни. 

Как да поръчам онлайн

Използвайте падащото меню в лявата част, там ще намерите своя продукт или ако знаете точното наименование или код на продукта използвайте търсачката в горната част на страницата. 

Количка за покупки 

Ако искате да закупите даден продукт натиснете бутона "КУПИ" горе в десния ъгъл ще откриете кошницата 

След като вече попълните вашите лични данни за доставка и натиснете бутона "поръчай"  наш колега ще се свърже с вас на посочения номер и ще ви уведоми за доставката на пратката.

Бърза поръчка без формалности

Вече можете да поръчате желание от вас продукт, само като въведете телефонния си номер в полето за бърза заявка.

Ако изпитвате затруднения със заявката изгледайте видеото, как да поръчам от www.mashini-instrumenti.bg

Методи за разплащане 

MASHINI-INSTRUMENTI.BG предоставя на своите клиенти богат избор от разплащателни методи, като някои от тях са:

  • Наложен платеж 
  • Банков превод 
  • Разсрочено плащане с стоков кредит с преференциални условия 
  • Плащане с дебитна или кредитна карта на виртуален ПОС (очаквайте ското)
  • Плащане с крипто валути (очаквайте скоро) 

 

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw