Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ

ГЕНЕРАТОРИ

Цена
 лв.
 лв.
Марки

Генератори от mashini-instrumenti.bg

Нашата фирма предлага разнообразни генератори, подходящи за различни нужди и приложения. Независимо дали сте в търсене на генератор за дома, строителството, или бизнеса, ние имаме голямо разнообразие от модели с различни характеристики и мощности, за да удовлетворим вашите изисквания.

Ето няколко видове генератори, които предлагаме:

  • Битови генератори: Тези генератори са идеални за осигуряване на електроенергия в дома по време на спиране на тока или извънредни ситуации.
  • Строителни генератори: Ако ви трябва енергия на строителното място, нашите строителни генератори са решението за вас. Те са надеждни и устойчиви на натоварване.
  • Промишлени генератори: За бизнес и промишлени приложения предлагаме мощни генератори с висока производителност и автоматично управление.

С нашите генератори можете да се чувствате сигурни, че ще имате достъп до електроенергия, когато тя ви е необходима най-много. Свържете се с нас, за да научите повече за нашата продуктова гама и как можем да ви помогнем.

 

Бензинови и Дизелови Генератори - Монофазни и Трифазни

Бензиновите и дизеловите генератори са надеждни източници на електроенергия, използвани за различни цели. Те могат да бъдат монофазни или трифазни, в зависимост от приложението и нуждите на потребителя.

Бензинови Генератори

Бензиновите генератори са подходящи за домашно използване и леки приложения. Те са лесни за стартиране и обикновено по-подвижни, което ги прави удобни за използване в открито. Могат да бъдат монофазни или трифазни в зависимост от модела.

Дизелови Генератори

Дизеловите генератори са подходящи за постоянни и интензивни приложения. Те са изключително икономични и имат по-дълъг срок на експлоатация в сравнение с бензиновите. Те могат да бъдат монофазни или трифазни и се използват в промишлеността, строителството и други сфери.

Монофазни и Трифазни Генератори

Монофазните генератори генерират еднофазен ток и са подходящи за домашно използване и леки приложения. Трифазните генератори генерират трифазен ток и са предназначени за по-тежки и индустриални приложения.

Изборът на подходящ генератор зависи от вашия бюджет, нуждите и приложението. Свържете се с нас, за да ви помогнем да изберете най-подходящия генератор за вашите нужди.

Филтри
Подреди по
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw