Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ

Градинска арка

Градински арки

Градинските арки са елегантни конструкции, които не само придават красота на градината, но и изпълняват функционални задачи. Тези декоративни елементи се предлагат в различни материали, стилове и размери, за да отговорят на нуждите и предпочитанията на всеки любител на градинарството.

Функции на градинските арки:

  • Поддържат катерещи растения: Арките служат като опора за катерещи растения като рози, бръшлян, клематис, глициния и други. Тези растения се разрастват по решетката на арката, създавайки красиви цветни завеси или зеленина, които придават романтична атмосфера на градината.
  • Определят входни точки: Арка, разположена над пътека или алея, може да се превърне в елегантен вход към различна част от градината, подчертавайки нейния дизайн и зониране.
  • Създават зони за сядане: Някои арки са проектирани с пейки, вградени в основата им, превръщайки ги в очарователни места за почивка и релакс сред зеленина.
  • Декоративен акцент: Дори без растения, градинската арка сама по себе си е декоративен елемент, който допринася за естетиката на градината. Изчистените линии, изящните форми и различните материали, от които се изработват, могат да подчертаят стила на градината – класически, модерен, селски или друг.
Филтри
Подреди по
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw