Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ

Къртачи

Цена
 лв.
 лв.
Марки

Ударни къртачи 

Къртачите са мощни инструменти, предназначени за прецизно пробиване и разрушаване на различни повърхности и материали. Те са особено полезни в строителството и ремонтните дейности, където се изисква прецизност и сила.

В магазина mashini-instrumenti.bg предлагаме разнообразие от къртачи, които отговарят на най-високите стандарти за качество и производителност. Нашите продукти са от водещи марки и предлагат надеждност и издръжливост в работата.

Къртачите разполагат с различни функции и характеристики, включително мощност на удара, регулируема скорост и лесна смяна на инструментите. Те са подходящи за използване в различни приложения като демонтаж на стени, пробиване на бетон, отстраняване на плочки и други.

В магазина ни ще откриете къртачи на най-добрите цени. Гарантираме високо качество, изключителна производителност и дълъг експлоатационен живот. Нашите квалифицирани специалисти са на разположение, за да ви помогнат при избора на подходящия модел и да отговорят на всички ваши въпроси.

Можете да закупите и длета и шила за къртене, подходящи за машините, които предлагаме. Ние разполагаме с богат избор на шила и длета с SDS и SDS Plus, както и обикновени и ръчни такива, 

Филтри
Подреди по
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw