Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ
  • Начало /
  • Консумативи за машини и инструменти

Консумативи за машини и инструменти

Дискове за ъглошлайфи

Дисковете за ъглошлайфи са предназначени за рязане и шлифоване на различни материали. В нашия асортимент предлагаме различни видове дискове, които са подходящи за рязане на метал, камък, бетон и други повърхности. Те са изработени от висококачествени материали, което гарантира дълготрайност и ефективност при работа.

Боркорони

Боркороните са специализирани инструменти, които се използват за пробиване на отвори с големи диаметри в различни материали. Те се използват често при инсталационни работи и строителство. В нашия магазин предлагаме боркорони с различни диаметри и типове зъби, които са подходящи за пробиване на дърво, метал, плочки и други повърхности.

Битове

Битовете са малки аксесоари, които се използват за завинтване и отвиване на винтове и болтове. Те се използват в комбинация със здрави и удобни ръчни или електрически винтоверти. В нашия магазин предлагаме битове с различни размери и типове глави, които са подходящи за работа с различни видове винтове.

Дискове за циркуляри

Дисковете за циркуляри са предназначени за прецизно рязане на дърво и други материали. Те се използват в комбинация със специализирани циркуляри и предлагат висока точност и качество на рязане. В нашия магазин предлагаме дискове за циркуляри с различни размери и зъби, които са подходящи за различни видове материали.

Свредла за дърво, метал и бетон

Свредлата са инструменти, които се използват за пробиване на отвори в различни материали. В нашия магазин предлагаме свредла за дърво, метал и бетон. Те са изработени от висококачествени материали и осигуряват бързо и прецизно пробиване. Свредлата са налични в различни размери и типове, което позволява да изберете най-подходящото свредло за вашите нужди.

Филтри
Подреди по
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw