Социални Мрежи
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ

Консумативи

Цена
 лв.
 лв.
Марки

Препарати и консумативи за почистващи машини

За да поддържате почистващите машини в оптимално състояние и да постигнете най-добри резултати при почистването, са необходими подходящи препарати и консумативи. Тези продукти се използват с различни видове почистващи машини и включват различни категории:

Препарати за почистване

Препаратите за почистване се използват за създаване на почистващ разтвор, който се прилага върху подовите повърхности преди почистването с почистващата машина. Тези препарати могат да включват обикновени почистващи разтвори, дезинфектанти и специални продукти за почистване на определени видове замърсявания или подови покрития.

Четки и аксесоари

За да се осигури ефективното почистване, почистващите машини често използват различни видове четки и аксесоари. Тези части трябва да се подменят и поддръжкат редовно, за да се запази качеството на почистването.

Филтри и резервни части

Филтрите в почистващите машини играят важна роля в задържането на прах и мръсотия, преди въздухът да се изхвърли обратно в средата. Резервните части като гумени уплътнения, водни помпи и други са също важни за поддържането на функционалността на машините.

Филтри
Подреди по
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw