Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ

Мулти сплит външни тела

 

 

Мулти сплит 

Мулти сплит системите с външни тела са компонентите, които осигуряват охлаждането или отоплението на помещенията при използването на мулти сплит климатични системи. Те са отговорни за извличането на топлината или охлаждането на въздуха и пренасочването му към вътрешните тела, които контролират температурата в отделните стаи или зони.

По-подробно описание на мулти сплит външните тела

Мулти сплит външните тела са разположени на външната част на сградата или на открито и се свързват с вътрешните тела чрез тръбни системи. Те използват компресори и различни компоненти, за да извличат топлината от въздуха или да осигурят охлаждане при работата на системата.

Мулти сплит външните тела са проектирани да бъдат компактни, тихи и ефективни. Те предлагат висока производителност и надеждност, като могат да обслужват няколко вътрешни тела едновременно. Това позволява една външна единица да контролира и управлява температурата в различни стаи или зони, осигурявайки индивидуален комфорт и ефективност за потребителите.

Външните тела на мулти сплит системите са проектирани да бъдат устойчиви на различни климатични условия и да осигуряват дълготрайна работа без проблеми. Те се предлагат в различни мощности и дизайни, което позволява подборъ т на подходящия модел според нуждите и предпочитанията на клиента.

Няма намерени продукти.
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw