Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ

Оберфрези

Цена
 лв.
 лв.
Марки

Дървообработващи и металообработващи оберфрези

В контекста на дървообработването или дърводелството, оберфрезата е електрически инструмент, използван за издълбаване на област в твърд материал като дърво, пластмаса или метал. Обикновено се състои от моторизиран шпиндел и режещ накрайник или фрезер, който се върти с висока скорост за отстраняване на материал. Фрезите са универсални инструменти, които могат да се използват за различни задачи, включително оформяне на ръбове, създаване на декоративни профили, изрязване на дограма и издълбаване на дизайни. Те обикновено се използват в дървообработващи предприятия, строителни обекти и от любители, които работят с дърво или други материали.

Ние от mashini-instrumenti.bg предлагаме различни видове оберфрези, ръчни и стационарни, монтирани на маса или плот. Ръчните фрези се маневрират на ръка, което позволява повече гъвкавост и контрол, докато монтираните на маса фрези са фиксирани към маса или пейка, осигурявайки стабилност за прецизна и сложна работа. Фрезите често се придружават от набор комплект от фрезези, които се предлагат в различни форми и размери за постигане на различни разфасовки и дизайни. Трябва да се вземат предпазни мерки и средства при работа с оберфреза, като например носене на предпазни очила и използване на подходящи техники за предотвратяване на инциденти и наранявания.

Като цяло, рутерът или "оберфреза" е ценен инструмент в дървообработването и други индустрии, позволяващ прецизно оформяне

Филтри
Подреди по
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw