Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ

Парочистачки

Цена
 лв.
 лв.
Марки

 

Онлайн магазин за Парочистачки

Те са специализирани уреди, предназначени за почистване и дезинфекция на различни повърхности с помощта на водна пара под налягане. Те са изключително ефективни при премахването на мръсотия, бактерии и герми на повърхности като подове, плочки, килими и други.

Принцип на работа

Парочистачките работят чрез загряване на вода до висока температура и превръщането й в пар, който след това се излиза под налягане чрез специална насадка. Високата температура на пара и налягането му позволяват на парочистачката да разтваря и отстранява замърсяванията и микробите по ефективен начин без използването на химикали. Този процес е екологичен и по-здравословен.

Приложение

Парочистачките намират широко приложение в домакинствата, ресторантите, хотелите, болниците и други места, където се изисква висок стандарт на чистота и хигиена. Те могат да бъдат използвани за почистване на различни повърхности като подове, мебели, кухненски уреди и санитарни помещения. Парочистачките са полезен инструмент за поддържане на средата чиста и здравословна.

Филтри
Подреди по
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw