Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ

Прахосмукачки

Цена
 лв.
 лв.
Марки

Предлагаме разнообразие от прахосмукачки, които осигуряват ефективно почистване на прах, мръсотия и косми по всякакви повърхности. Нашите прахосмукачки са проектирани да ви осигурят чист и здравословен дом или работно пространство.

Основни характеристики на нашите прахосмукачки:

  • Силно всмукване: Нашите прахосмукачки разполагат с мощен мотор, който осигурява силно всмукване на праха и мръсотията от всякакъв вид настилки и повърхности. Те гарантират ефективно почистване и премахване на замърсяванията.
  • Разнообразие от аксесоари: Нашите прахосмукачки са снабдени с различни аксесоари и четки, които ви позволяват да достигнете всяко труднодостъпно място и да почистите различни повърхности и предмети.
  • Филтърна система: Нашите прахосмукачки разполагат с ефективна филтърна система, която задържа фините прахови частици и алергени, предотвратявайки тяхното разпространение във въздуха. Това осигурява по-чиста и здравословна среда за вас и вашето семейство.
  • Удобство и маневреност: Нашите прахосмукачки са леки и удобни за използване. Те са снабдени със здрави дръжки и маневрени колела, които ви позволяват лесно да ги придвижвате по дома или работното пространство.
  • Различни модели : Предлагаме разнообразие от модели прахосмукачки, подходящи за различни нужди и предпочитания. Изберете модела, който отговаря на вашите специфични изисквания и предпочитания.

Необходими ли сте отличен помощник за почистване? Изберете една от нашите прахосмукачки и се насладете на чистотата и комфорта във вашия дом или офис.

Филтри
Подреди по
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw