Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ

Прободни триони (Зегета)

Цена
 лв.
 лв.
Марки

Прободни триони, Зегета

Прободният трион, известен още като саблен трион, е универсален електроинструмент, използван за извити, сложни и прави срезове в различни материали като дърво, пластмаса, метал или керамика. Той разполага с възвратно-постъпателно острие, което се движи бързо нагоре и надолу, за да прореже материала. Прободните триони обикновено се използват в дървообработване, металообработване, строителство и проекти „Направи си сам“.

Прободните триони предлагат гъвкавостта за създаване на разрези в различни посоки, ъгли и шарки, което ги прави идеални за задачи като рязане на криви, форми или сложни дизайни. Предлагат се с различни типове остриета, включително остриета с фини зъбци за гладки срезове и остриета с груби зъбци за по-бързи и груби срезове. Някои прободни триони също предлагат регулируемо орбитално действие, което подобрява ефективността на рязане в различни материали.

Когато използвате прободен трион, важно е да следвате указанията за безопасност, като носене на защитни очила, фиксиране на детайла и използване на подходящо острие за материала и желаното рязане. Прободните триони могат да предизвикат вибрации и шум, така че се препоръчва защита на слуха и здраво захващане на инструмента.

Като цяло, прободните триони са ценни инструменти в дървообработването, строителството и различни проекти „Направи си сам“, позволяващи прецизни и многостранни възможности за рязане. Те обикновено се намират в работилници, работни

Филтри
Подреди по
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw