Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ

Сензори за движение и светлина

Сензорите за движение и светлина са устройства, които реагират на промени в околната светлина или на движение в определен радиус

Тези сензори се използват за автоматично включване и изключване на осветление в различни среди, като домове, офиси, складове и обществени пространства. Те осигуряват удобство, енергийна ефективност и повишават сигурността, като предотвратяват излишно горене на светлините и осигуряват достатъчна осветеност при необходимост.

Сензорите за движение и светлина имат следните характеристики и функции

  • Работа на база инфрачервени лъчи - сензорите засичат движение или промени в светлината чрез използване на инфрачервени лъчи.
  • Регулируеми настройки - потребителите могат да настроят различни параметри на сензорите, като дължина на обхвата, време на задържане и осветеност.
  • Автоматичен режим - сензорите автоматично включват светлината, когато засечат движение или когато нивото на светлина падне под зададената стойност.
  • Забавено изключване - сензорите могат да зададат времето за изключване на светлината след като не се засича движение в радиуса им.
  • Енергоспестяващи - сензорите спестяват енергия, като осигуряват осветление само при необходимост и автоматично го изключват, когато няма дейност.

Сензорите за движение и светлина се използват широко във всички видове осветителни системи, където е необходимо автоматично контролиране на светлината в зависимост от присъствието на хора или нивото на светлина в околната среда.

Филтри
Подреди по
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw