Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ

Термопомпени бойлери

Термодинамичните бойлери се състоят от вътрешна и външна единица. Външната единица използва термопомпена технология, за да извлича топлината от въздуха, почвата или водата и я предава към вътрешната единица, където тя се използва за отопление на водата. Термопомпените бойлери могат да бъдат инсталирани както вътре в сградата, така и на открито, в зависимост от предпочитанията и възможностите на потребителя.

Едно от ключовите предимства на термопомпените бойлери е тяхната енергийна ефективност. Те използват околната топлина като енергийен източник, като доставят до 4-5 пъти повече топлинна енергия, отколкото консумират. Това ги прави изключително икономични и същевременно екологично чисти, като намаляват емисиите на вредни газове и спомагат за опазване на околната среда.

Освен това, термопомпените бойлери са лесни за инсталиране и поддръжка. Те не изискват сложни в одопроводни и газови инсталации, което ги прави подходящи за всякакъв тип сгради и домове. Поддръжката на термопомпените бойлери също е минимална, като основно се свежда до редовно почистване на филтрите и проверка на работата на системата.

Няколко причини заради които трябва да купите термопомпен бойлер от нас

 • Високо качество и надеждност

  Нашите термопомпени бойлери са проектирани и произведени с високо качество и надеждност. Използваме само най-добрите материали и компоненти, които гарантират дълъг експлоатационен живот на устройството.

 • Енергийна ефективност

  Нашите термопомпени бойлери са изключително енергийно ефективни. Те използват топлината от околната среда, което намалява разходите за енергия и води до значителни икономии на вашите разходи за отопление на водата.

 • Екологичност

  Купувайки термопомпен бойлер от нас, вие избирате екологично чисто решение. Термопомпите използват възобновяема енергия от околната среда и не произвеждат вредни емисии или отпадъци.

 • Професионално обслужване

  При нас получавате професионално обслужване и консултации за подбора и инсталацията на термопомпения бойлер. Нашите експерти ще ви помогнат да изберете най-подходящия модел и ще се погрижат за безпроблемното му функциониране.

 • Гаранция и следпродажбено обслужване

  Осигуряваме гаранция за нашите тер мопомпени бойлери и предлагаме качествено следпродажбено обслужване. Ако имате въпроси, проблеми или нужда от сервизна поддръжка, винаги можем да ви помогнем.

Филтри
Подреди по
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw