Социални Мрежи
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ

Термопомпи

 

  • Промоции: Редовно предлагаме специални промоции и отстъпки на нашите термопомпи, които ви позволяват да закупите и инсталирате вашата термопомпа на по-изгодна цена.
  • Сервизна гаранция: Гарантираме високо качество на нашите термопомпи и осигуряваме сервизна гаранция, която ви дава увереност и спокойствие при покупката.
  • Бързи доставки: Осиг уряваме бърза и надеждна доставка на поръчаните термопомпи, за да можете бързо да се насладите на комфорта и уют във вашия дом или офис.
  • Как и за какво се използват: Нашите термопомпи се използват за отопление, охлаждане и вентилация на вашия дом или офис. Те са ефективно и екологично решение за регулиране на температурата и климата във вътрешните помещения.

Кои са най-добрати термопомпи за отопление и охлаждане

В нашия магазин предлагаме широка гама от термопомпи за вашите нужди. Термопомпите са модерно и ефективно решение за отопление, охлаждане и вентилация на вашия дом или офис. Те предлагат висока енергийна ефективност, ниски разходи за експлоатация и екологичност. Нашите термопомпи са висококачествени и се предлагат от водещи производители като MAXA, Daikin, Mitsubishi, Gree, Toshiba, Midea и много други.

 

 

Термопомпи с R-32 и R-410

Термопомпите са революционирали начина, по който отопляме и охлаждаме пространствата си, като предоставят ефективни и екологични решения. Сред различните хладилен агенти, използвани в термопомпите, R-32 и R-410 изпъкват като изключителни избори.

Термопомпи с R-32

R-32 е хладилен агент, който се използва в някои модели на термопомпи. Той има по-ниска стойност на глобалното потенциално затопляне (GWP) в сравнение с по-старите хладилен агенти, като R-410A. Това означава, че термопомпите с R-32 са по-екологични и по-малко вредни за околната среда. Освен това, R-32 предлага по-добра енергийна ефективност, като осигурява по-добро отопление и охлаждане на помещенията при по-ниски разходи за енергия.

Термопомпи с R-410

R-410 е друг хладилен агент, който се използва широко в модерните термопомпи. Той е сравнително нов хладилен агент, който предлага по-добра енергийна ефективност и по-висок COP (коефициент на полезно действие) в сравнение с по-старите хладилен агенти като R-22. Термопомпите с R-410 са по-ефективни и могат да предоставят по-добро отопление и охлаждане, като намаляват разходите за енергия и поддържат комфортна температура в помещенията.

Термопомпите, които използват R-290

наричан също и пропан, са вид отоплително-охлаждащи системи, които работят с този конкретен фреон. R-290 е хидроуглероден хладилен агент, който е придобил популярност през последните години поради своята ниска екологична нагрузка и висока енергийна ефективност. Термопомпите работят по принципа на прехвърлянето на топлина от едно място на друго. В режим на отопление, те извличат топлина от външната среда или от подземието и я предават в помещението, което трябва да се отоплява. В режим на охлаждане, те абсорбират топлина от вътрешната среда и я изделят навън, охлаждайки помещението. Използването на R-290 като хладилен агент в термопомпа предлага няколко предимства. Първо, той има много ниска стойност на глобалното потенциално затопляне (GWP) и отсъствие на потенциал за разрушаване на озоновия слой (ODP), което го прави екологично приемлив избор в сравнение с други често използвани хладилен агенти. R-290 има GWP от 3, което е значително по-ниско от традиционни хладилен агенти като R-410A. Второ, R-290 разполага с отлични термодинамични свойства, което означава, че е много ефективен в прехвърлянето на топлина. Той има висок коефициент на полезно действие (COP), който измерва съотношението между отделяната топлина и консумираната енергия. Това се превежда в по-ниска консумация на енергия и намалени операционни разходи за термопомпата. Важно е да се отбележи, че R-290 е запалим хладилен агент. Поради това са необходими предпазни мерки при монтажа, експлоатацията и поддръ жката на термопомпата. Тези мерки включват правилно проектиране на системата, откриване на изтичания и спазване на сигурността и регулациите за безопасност. Обобщавайки, термопомпа, използваща R-290, може да предостави ефективно отопление и охлаждане, като минимизира влиянието си върху околната среда. Тя предлага устойчиво и енергоефективно решение за жилищни и търговски сгради.

Филтри
Подреди по
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw