Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ

Вентилаторни конвектори

Какво представляват Вентилаторните конвектори

Те са ефективни и удобни устройства за отопление и охлаждане на помещенията. Те използват комбинация от вентилатори и топлообменници, за да предоставят бързо и равномерно разпределение на топлината или студения въздух в помещението.

По-подробно описание на вентилаторните конвектори

Вентилаторните конвектори са специални устройства, които използват вентилатори и топлообменници, за да предоставят отопление и охлаждане в помещенията. Те се инсталират на стената, тавана или пода и могат да бъдат свързани към централна система за отопление и охлаждане или да бъдат самостоятелни устройства.

Вентилаторните конвектори използват принципа на конвекцията и въздушното движение, за да предоставят комфортна температура в помещението. Вентилаторите създават силен въздушен поток, който преминава през топлообменника и разпределя топлината или студения въздух в помещението. Това позволява бързо и равномерно отопление или охлаждане на стаята.

Вентилаторните конвектори предлагат различни настройки за скоростта на вентилатора и температурата, което дава възможност за персонализиране на комфорта според предпочитанията на потребителя. Те са също така изключително тихи в работата си, което осигурява комфорт и безпроблемна употреба.

Марки вентилаторни конвектори, които предлагаме 

  • Maxa
  • Daikin
  • M itsubishi
  • Gree
  • Toshiba
  • Midea
Филтри
Подреди по
google-site-verification=PQbMDSuvKbI6WeTaH79-vmaEV8fVnOGzI-Y_3jYm6Cw